Glasblæsning

Glasblæsning

- skal anvendes korrekt

Glasblæsning kan med fordel anvendes på emner, hvor man ønsker en ensartet, silkemat og dekorativ samt smudsafvisende overflade. Det anvendes under tiden som alternativ til bejdsning til fjernelse af anløbninger efter svejsning, men undersøgelser har vist, at hverken sandblæsning eller glasblæsning giver optimal korrosionsbestandighed i sammenligning med en bejdset overflade.

Ved glasblæsning benyttes kugleformede glasperler, som ikke virker slibende på overfladematerialet, men nøjes med at fjerne urenheder, så overfladen efterlades ren, pæn og med en flot mat finish.

Glasblæsning kan udføres på hvælvede overflader og slører svejsesømme, træk- og varmestriber samt bearbejdningsspor fra ex. skærende værktøjer. Derudover kan det anvendes på såvel rustfrit stål legeringer som aluminiums legeringer, og anvendes ofte på dekorative emner, maskinkomponenter og som forbehandling for organisk bonding.

Fuld genopretning af korrosionsbestandigheden efter svejsning forudsætter, at ikke blot anløbningerne, men også det afkromede lag underneden, fjernes. Hotek anbefaler derfor bejdsning af svejste rustfrie stål emner inden glasblæsning.

DIMENSIONER


Emnekapacitet ved glasblæsning:
- Længde 7 meter
- Bredde 4 meter
- Højde 3 meter

 

DERFOR GLASBLÆSNING:


Opnå en ren og pæn overflade med en flot mat finish ved brug af glasblæsning. Glasblæsning anvendes med fordel, hvor der ønskes en ensartet, silkemat og dekorativ samt smudsafvisende overflade.


Vi tilbyder også andre typer OVERFLADEBEHANDLINGER SAMT MONTAGE OG FORSENDELSE:

SØGER DU RÅDGIVNING OG EKSPERTISE?

Vi er eksperter på området. Kontakt os, så vi kan hjælpe og rådgive dig bedst muligt.

HER BOR VI

Hotek A/S
Bodøvej 4, 8700 Horsens

RING TIL OS

Tlf. 7562 0388
Mobil 4077 9926

SKRIV TIL OS

mail@hotek.dk