Afgratning

Afgratning

Ingen skarpe kanter

Afgratning er en proces, som sliber skarpe kanter og hjørner af uden at selve emnet beskadiges. Processen kan gennemføres på flere forskellige materialetyper. Det fungerer ved at vibrere et skæringsmedie imod det, man ønsker at afgratte, som så får en glat finish. Det er særdeles relevant for savsnit, støbte dele, udstandsede dele eller laserskårne dele. Det er en vigtig del af processen i at fremstille maskindele, deriblandt kvalitetstandhjul. Det giver ofte jævne, pæne og glatte overflader.

Alle de rustfrie dele behandles af en sliber. Herefter bearbejdes emnets overflade. Endelig slebes laserskægget – skulle der være et sådant – væk. Hvis tykkelsen er stor nok, fjernes alle huller desuden også.

Uanset størrelsen af elementet, kan det udføres, da vi har materiel til afgratninger af alt fra små tandhjul til enorme overflader.

Vi er meget stolte af vores afgratning, og det ses på vores arbejde. Det udføres naturligvis kun af erfarne mekanikere, som sætter en ære i at udføre et godt stykke arbejde, kunden kan være tilfreds med.

DIMENSIONER:


Vi kan udføre afgratning uanset elementets størrelse, da vi har materiel til afgratning af alt fra små tandhjul til enorme overflader

 

TILFREDSE KUNDER:


Det er naturligvis kun vores dygtige og erfarne mekanikere, der udfører afgraftning. De sætter en ære i at udføre et godt stykke arbejde, som kunden kan være tilfreds med.


Vi tilbyder også andre typer OVERFLADEBEHANDLINGER SAMT MONTAGE OG FORSENDELSE:

SØGER DU RÅDGIVNING OG EKSPERTISE?

Vi er eksperter på området. Kontakt os, så vi kan hjælpe og rådgive dig bedst muligt.

HER BOR VI

Hotek A/S
Bodøvej 4, 8700 Horsens

RING TIL OS

Tlf. 7562 0388
Mobil 4077 9926

SKRIV TIL OS

mail@hotek.dk