Afgratning


Afgratning er en proces, som sliber skarpe kanter og hjørner af uden at selve emnet beskadiges. Processen kan gennemføres på flere forskellige materialetyper. Det fungerer ved at vibrere et skæringsmedie imod det man ønsker at afgratte, som så får en glat finish. Det er særdeles relevant for savsnit, støbte dele, udstandsede dele eller laserskårne dele. Det er en vigtig del af processen i at fremstille maskindele, deriblandt kvalitetstandhjul. Det giver ofte jævne, pæne og glatte overflader.

Alle de rustfrie dele behandles af en sliber. Herefter bearbejdes emnets overflade. Endelig slebes laserskægget – skulle der være et sådant – væk. Hvis tykkelsen er stor nok, fjernes alle huller desuden også. 

Uanset størrelsen af elementet, kan det udføres, da vi har materiel til afgratninger af alt fra små tandhjul til enorme overflader.

Kunder i hele Jylland 

Hotek A/S er beliggende i Horsens, men vi betjener også kunder i Århus og resten af Jylland. Vi er meget stolte af vores afgratning, og det ses på vores arbejde. Det udføres naturligvis kun af erfarne mekanikere, som sætter en ære i at udføre et godt stykke arbejde, kunden kan være tilfreds med.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud, hvis du har brug for at få udført afgratning.

Husk at vi tilbyder både overfladebehandling af rustfrit stål, bejdsning og glasblæsning.